Profita acum de discountul early bird!

promotia expira in:
20 zile
:
20 ore
:
20 minute
Inscrie-te acum!

Speakeri

Afla de la speakeri importanti din Romania si strainatate cele mai noi tendinte in e-commerce! Editia a treia ecomTIM va reuni peste 20 de speakeri de renume. Lista acestora este in curs de actualizare.

Laurent Crouet

COO Europe, PrestaShop

Laurent Crouet - LinkedInLaurent Crouet - Twitter

In 2013, Laurent Crouet s-a alaturat PrestaShop ca  Director de Operatiuni.   Avand o vasta experienta in ceea ce privesc afacerile pe plan international si cunostintele in materie de business, Laurent Crouet este omul potrivit pentru a duce la indeplinire planul PrestaShop de extindere globala. Crouet lucreaza in domeniul ecommerce din anul 2000 cand a fost angajat ka Zenbank, unde a creat si implementat un sistem e-banking care a generat un numar de 100000 de clienti intr-un singur an. Doi ani mai tarziu, si-a inceput activitatea la Vitalicom coordonand programe de IT pentru un numar de 2500 de angajati si 500 de colaboratori. La Wonderbox a creat si implementat o platforma complexa de ecommerce, ceea ce a dus la o crestere a profitului pentru companie. Inainte de a se alatura PrestaShop, Crouet  a calatorit la Hong Kong pentru a crea Edipresse Asia, o importanta divizie de ecommerce prin care a lansat si conceptul de “TaDa!”. Laurent Crouet este un angajat important  pentru compania PrestaShop date fiind experienta in zona de ecommerce si dorinta sa de a evolua in mod  constant. De asemenea, o colaborare cu PrestaShop ii ofera noi provocari, aceasta colaborare doevedindu-se benefica pentru ambele parti.

Lisa Myers

CEO Verve Search

Lisa Myres - LinkedInLisa Myres - Twitter

Lisa Myers, fondatoare a uneia dintre cele mai cunoscute companii independente de SEO din Marea Britanie, Vervesearch.com. Lisa Myers are peste 12 ani de experienta in marketing dintre care opt ani in Search si Social Media. Ea contribuie in mod regulat cu articole in presa de specialitate, realizand si editoriale pentru B2B Marketing Magazine..(mai mult...)

Mirela Bucovicean

Fondatoarea www.molecule-f.com

Mirela Bucovicean este fondatoarea www.molecule-f.com, unul dintre cei mai importanti retaileri online de fashion din Romania. Site-ul promoveaza  in exclusivitate designerii romani si este considerat de critici ca fiind un etalon in industria de moda. Antreprenoarea a lucrat de-a lungul anilor in domenii precum radio, presa scrisa, televiziune, telecomunicatii, dar si publicitate in agentii precum Saatchi& Saatchi si ulterior Headverising.

Marius Ghenea

Presedinte ARMO

Marius Ghenea - Twitter

Marius Ghenea este antreprenor in serie, business angel si preda despre antreprenoriat in calitate de profesor asociat in cadrul Central European University's Business School si la Maastricht School of Management. In 1994 a fost unul dintre cei trei cofondatori ai Flamingo Computers, companie care in patru ani a devenit liderul pietei de calculatoare din Romania. (mai mult...)

Paul Ryazanov

Director of Business Development Promodo

Paul are peste 12 ani de experienta in dezvoltarea de produse eCommerce si marketing cu focus primar pe aplicatii, optimizari ale landing page-urilor, cresterea ratei de conversie. El a fost speaker la mai multe conferinte internationale precum CloudConExpo (San Francisco), PubCon (Las Vegas), icomm.lviv.ua (Lviv), semcamp.ua (Kiev), icamp.lviv.ua (Lviv), optimization.com.ua (Kharkiv), liof.org  (Lviv).

Cosmin Negrescu

CEO SEO monitor

Cosmin Negrescu - LinkedInCosmin Negrescu - Twitter

In urma cu 6 ani, Cosmin Negrescu a fondat compania Bunt Studio, axata in principal pe servicii de web design. In cadrul companiei, a dezvoltat start-up-urile Bunt Hosting si  SEO monitor – ultimul fiind in acest moment unul din principalii jucatori pe piata de servicii SEO in Romania. (mai mult...)

Alen Todorov

VP of Marketing and Product @ Pleisty

Alen este specializat in product marketing management si a dobandit o experienta de peste 4 ani in marketing si comunicare online. In 2010 a obtinut certificarea in marketing digital acordata de “The Institute of Direct and Digital Marketing” (UK)

Cristian Manafu

Social Media Trainer & Consultant | Event Planner, The Connector & Partners, Eventive, Evensys

Cristian Manafu - LinkedInCristian Manafu - Twitter

Cu o experienta de 8 ani in presa scrisa si 13 ani in publishing-ul online, Cristian Manafu este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in social media si comunicare online. In 2008, a lansat prima serie de training-uri open si in-house despre social media din Romania si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru mai multe companii si agentii de comunicare. (mai mult...)

Laura Teposu

Director dezvoltare Libris.ro

Economist de profesie, cu studii postuniversitare in domeniu, Laura Teposu are o experienta de 16 ani in domeniul difuzarii de carte. In 2009 a pus bazele librariei online www.libris.ro, in prezent fiind director de dezvoltare.  A reusit ca in decurs de trei ani sa transforme www.libris.ro intr-un nume de referinta pe piata librariilor online. Libris.ro este, de asemenea, principalul distribuitor online de carte in limba engleza, cu peste 150.000 de titluri, dar si unicul furnizor de carte pentru mari retaileri online. Libris Brasov este o societate cu 22 de ani de activitate, precum si producator de fonograme. Laura Teposu este cofondator al magazinul naturist www.vegis.ro, unul dintre principalii jucatori pe segmentul de magazine naturiste din Romania.

Olaf Lausen

General Manager New Business Development, Clickshop.ro

Olaf are peste 13 ani de experienta in telecom si a ocupat diverse pozitii de management in cadrul Deutsche Telekom. S-a alaturat companiei Romtelecom in 2008. In calitate de Manager General New Business Development, el este responsabil de diferite proiecte offline si online menite sa ajute la expansiunea Romtelecom. Printre altele, impreuna cu echipa sa, a lansat dolcetv.ro si clickshop.ro, prima si singura platforma ecommerce detinuta de un operator telecom din Romania. Clickshop.ro are peste 10 000 de produse din categorii diferite precum: electronice, IT, dar si home deco.

Daniel Nicolescu

Country Manager PayU Romania

Daniel Nicolescu - LinkedInDaniel Nicolescu - Twitter

In 2002 si-a inceput activitatea la GECAD, iar din 2005 a ocupat functia de CTO (Chief Technical Officer) la Avangate. In perioada in care Daniel Nicolescu a ajuns la Avangate foarte multe idei de proiecte erau in faza incipienta, ceea ce i-a permis sa se implice foarte mult in activitatea companiei, sa propuna idei si sa invete despre tot ce presupunea platforma de e-commerce a companiei. (mai mult...)

Zoli Herczeg

Business Development Manager – Applications, Microsoft Romania

Zoli Herczeg lucreaza de 11 ani in cadrul Microsoft Romania, in prezent fiind manager de dezvoltare a businessului pe zona de aplicatii. Din aceasta functie se ocupa ca firmele de software din Romania sa aiba succes pe platformele Microsoft, prin crearea de servicii in cloud si dezvoltarea de aplicatii pe dispozitive mobile.

CRISTIAN HERGHELEGIU

CEO Elefant.ro

Cristian Herghelegiu este din februarie anul acesta CEO al Elefant.ro, cea mai mare librarie online de pe piata locala. Ultima functie detinuta anterior celei de la Elefant.ro a fost de director pe Romania al procesatorului de plati online cu cardul PayU. Herghelegiu are peste 15 de experienta in industria IT, managerul lucrand in cadrul companii precum PayU Romania, Microsoft Romania, Gecad, ASF, Byte Consult sau Central Europe On-Demand (CEOD).

CATALIN CRETU

Director General Romania Visa Europe

CATALIN CRETU - LinkedIn

Catalin Cretu detine o solida expertiza in managementul proiectelor financiare, in special dupa o experienta de trei ani cu HSBC Bank USA din New York, fiind specializat in proiectele de retail. Detine experienta atat in mediul back-office, cat si front-office, palmaresul sau profesional incluzand managementul unei largi diversitati de initiative de business, de la crearea de unitati de business, pana la crearea de noi produse si canalele de distributie.(mai mult...)

ELISABETA MORARU

Industry Manager Google

ELISABETA MORARU - LinkedIn

Elisabeta are peste 10 ani de experienta in vanzari si marketing, dezvoltare business si training. Ea este de aproape un an Industry Manager la Google, in prealabil ocupand pozitii de conducere in Xerox si Microsoft. Ea detine un Doctorat in sociologie si Masterat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Claudia Docuz

Business Development Manager Appscend.com

Claudia Docuz - LinkedInClaudia Docuz - Twitter

Claudia Docuz, coordoneaza la Appscend dezvoltarea parteneriatelor White Label si Referral din Romania si pe plan international. Claudia are peste 4 ani experienta in dezvoltarea de parteneriate internationale si in coordonarea proiectelor de software si servicii. (mai mult...)

Remus Visan

Deputy Managing Director Paravion Tour

Remus Visan- LinkedInRemus Visan - Twitter

Remus Visan este deputy managing director al Paravion Tour, agentia online a Happy Tour Group care opereaza site-ul Paravion.ro, cel mai mare jucator de pe piata locala de rezervari online pentru bilete de avion. Site-ul Paravion.ro a fost lansat pe piata in 2005, fiind primul business online care a inceput sa vanda bilete de avion cu disponibilitate in timp real. In 2010, site-ul a fost cumparat de fondul spaniol de investitii GED Capital, care detine si agentia de turism Happy Tour.

Marina Ryashchikova

Head of Usability/UI at Promodo, Certified Google Analytics Expert

Marina are peste 5 ani de experienta in usability si design UX, inclusiv rate de conversie, A/B si testare multivariate precum si Google analytics. Ea a auditat si a asistat companii majore de retail din Europa de Est pe segmentul UI/UX: Mobilluck, Deka, Bookzone, ABC Sport, Bagstore.

Andrei Georgescu

fondator si managing director al White Image - Loyalty Solutions

Andrei este fondatorul White Image, prima agentie specializata in email marketing din Romania. Andrei are 10 ani de experienta in email marketing si aproape 15 in marketing. Creeaza strategii de email marketing si optimizare pentru lideri de piata din Europa de Est. Propune strategii care functioneaza si ofera rezultate. Este certificat in practici avansate de email marketing si optimizari de MarketingSherpa. In acest an White Image a castigat argintul la Premiile MarketingSherpa Email Marketing 2013 pentru "Best Email List Growth Campaign".

CLAUDIU MURARIU

Cofondator PadiCode

CLAUDIU MURARIU - LinkedInCLAUDIU MURARIU - Twitter

Claudiu Murariu este analist web, co-fondator la PadiCode, companie ce ofera solutii de targetare in functie de comportamentul utilizatorilor pe Web. Printre clientii sai se numara organizatii precum Avangate, Porsche Romania, Siveco sau Camera de Comert a Romaniei.(mai mult...)

CRISTIAN IGNAT

PPC Marketing Manager 2Parale

CRISTIAN IGNAT - LinkedInCRISTIAN IGNAT - Twitter

Cristian Ignat conduce divizia specializata de Pay Per Click din 2Parale, care a inregistrat anul trecut o crestere de trei ori a bugetului de reclame PPC administrat. Cu o experienta de mai bine de 7 ani in marketingul online,Cristian este singurul absolvent din Romania al masterului Pay Per Click de la Market Motive. Portofoliul sau de clienti include companii precum Mobexpert, Provident, Rca-ieftin.ro si F64.

Vlad Stanila

Portfolio Manager 2Parale

Activeaza in mediul online de aproximativ 6 ani si de mai bine de 4 ani in marketing online. Dupa experienta dobandita la eMAG si Kondiment, din decembrie 2009 face parte din echipa 2Parale, cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania.  Ocupa in acest moment functia de Portfolio Manager si este responsabil de colaborarea cat mai eficienta cu cei 19.000 de afiliati si cei peste 220 de advertiseri. Portofoliul de advertiseri include companii precum  Elefant, MyCloset, Miniprix, Fashion Days, TinaR si evoMAG.

DORIN BOERESCU

CEO 2Parale

DORIN BOERESCU - LinkedInDORIN BOERESCU - Twitter

A activat in domeniul publicitatii mai bine de 14 ani, lucrand pentru clienti din auto, asigurari/banking, farmaceutice, MLM, publishing, telecom si multe alte domenii. In 1997 a fondat Speed Promotion (in prezent Godmother) – agentie independenta de publicitate, pe care a condus-o de la o cifra de afaceri de 50.000 dolari in 1998 la peste 1 milion de euro în 2007.(mai mult...)

DANIEL ENESCU

Daedalus Group Founder

DANIEL ENESCU - LinkedIn

Cu un background complex de inginerie (Aeronave), economic (Relatii economice internationale) si de afaceri (MBA), Daniel Enescu este fondatorul Grupului Daedalus – format din 4 companii care acopera intregul spectru de servicii de informatii de afaceri. De peste 15 ani Daniel lucreaza in diverse proiecte de cerecetare strategica pentru firme multimationale si e implicat in diverse proiecte care vizeaza sprijinirea antreprenoriatului si imbunatatirea sistemului educational in Romania. A predat mai multi ani cursul de Marketing Research la Programul MBA Romano-Canadian. Este Presedinte al SORMA – Societatea Romana de Marketing si Cercetarea Opiniei Publice.

Alexandru Lapusan

CEO si cofondator al Zitec

Alexandru Lapusan - LinkedInAlexandru Lapusan - Twitter

Zitec este una dintre cele mai importante companii locale specializate in dezvoltarea de produse si aplicatii online, compania lucrand de-a lungul timpului pentru clienti precum JW Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Bullguard sau LaFarge. Printre proiectele lansate de Zitec se numara HotelPeeps.com si Zidox.com. De asemenea, Alexandru Lapusan a investit intr-un start-up american, HuddleHero.com, business cu sediul in San Francisco, California.

Roberto del Sol

CEO ReallyLateBooking.com

Roberto si-a inceput activitatea in online inca din 1998, incepand ca administrator Linux si dezvoltator Perl. Antreprenor (primul sau startup l-a realizat in 2011), dezvoltator Java si arhitect SOA pentru companii mari si acum fondator si CEO al ReallyLateBooking.com, Roberto del Sol este axat si pe dezvoltare mobila. De altfel ReallyLateBooking.com este prima aplicatie mobila europeana (pentru iOS si Android) ce permite rezervarea de camere hoteliere in aceeasi zi, cu discounturi mari.

Andrei Stefan

e-Commerce Manager, Vodafone Romania

Andrei Stefan face parte din echipa de Online Marketing de 2 ani, perioada in care a lansat si a implementat mai multe proiecte interactive, precum Manager SRL - primul videogame online dedicat segmentului de business si versiunea pentru telefonul mobil a site-ului Vodafone. Andrei a coordonat relansarea magazinului online Vodafone si in prezent, se ocupa de imbunatatirea experientei de cumparare a clientilor in cadrul e-shop-ului Vodafone. Cu o experienta de 8 ani in marketing digital, Andrei este totodata initiatorul primului proiect cu harti interactive din .ro, SalutBucuresti.ro.

Alexandru Iosef

Business Development Manager & Managing Partner Imedia Plus Group

Alexandru Iosef este business development manager si managing partner al Imedia Plus Group, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de publishing online, compania avand in portofoliu site-uri precum Eva.ro, Cinemagia.ro sau Automarket.ro. Anul trecut, Cinemagia a lansat in parteneriat cu Vodafone si Grand Cinema Digiplex o solutie prin care cei care isi doresc sa mearga la film isi pot rezerva si plati biletele prin intermediul telefonului mobil.

Dan Boabes

CEO SimPlus

Dan Boabes are o experienta de 17 ani in industria telecom, este absolvent MBA, fiind totodata unul dintre cei mai tineri antreprenori, pasionat de cele mai noi inovatii tehnologice. Este inca din 2002 fondator al SimPlus, cel mai mare furnizor de solutii de tip mobile payment, cu cifra de afaceri de circa 6 milioane euro. Tot el a infiintat in 2003 Parlatel,  unul din primii operatori alternativi de telefonie fixa, vandut in 2008 catre DCS, controlata de AIG New Europe Fund. A ramas totusi know-how-ul, SimPlus fiind astfel unul din cei mai avansati jucatori pe piata de Mobile din Romania, integrand atat vocea cat si SMS-urile si mai nou aplicatiile mobile in proiecte complexe.