Rezerva
Founding President SEOmoz

Gillian Muessig

Founding President SEOmoz

Gillian Muessing este Presedinte Fondator la SEOmoz, provider-ul celor mai populare aplicatii in Search Marketing. SEOmoz.org serveste o comunitate de peste 300,000 de cercetatori de piata din intreaga lume.
Cunoscuta  in industrie ca si SEOmom, Gillian este un bun cunoscator al pietei fiind in permanenta la curent cu evolutia si tendintele  din industria online. Este frecvent solicitata ca si  keynote speaker si trainer la conferinte organizate peste tot in lume.
Gillian este si un cunoscut realizator radio, programul sau CEO Coach are o audienta globala fiind foarte apreciat de catre antreprenori si oameni de marketing.  Astfel in fiecare luni incepand cu ora 10 AM PST pe WebmasterRadio.fm Gillian vorbeste despre antreprenoriat de la finantare la personal, marketing, strategii de pret, si brand development. Este membru in Bordul unor companii de pe 4 continente.

www.SEOmom.com

Business Development Manager CEE, PayPal

Mikołaj Zakrzewski

Business Development Manager CEE, PayPal

Mikołaj se ocupa de dezvoltarea business-ului PayPal in 25 de tari din central si estul Europei. El este responsabil cu dezvoltarea si mentinerea unei bune cooperarii cu partenerii PayPal, cu constituirea si dezvoltarea comunitatii de developeri si  sustinerea proiectelor innovative.

Mikolaj a studiat Management International in Finlanda si Korea de Sud. El detine de asemenea un master in Management Strategic obtinut la universitatea Kozminski  din Varsovia.

Country Manager Google Romania

Dan Bulucea

Country Manager Google Romania

Incepand din noiembrie 2010, Dan Bulucea a fost numit Country Manager al Google in Romania, echipa locala fiind responsabila pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzari directe de publicitate.

Anterior, Dan Bulucea a lucrat in ultimii 12 ani in cadrul Microsoft unde a avut diverse roluri, cel mai recent fiind cel de Director de Business si Marketing pentru filiala din Romania, ocupand inainte pozitia de Senior Platform Strategy Manager la sediul Microsoft din Munchen pentru Europa Centrala si de Est. Totodata, s-a ocupat de promovarea si adoptia platformei Microsoft in Romania. Inainte de a se alatura Microsoft, Dan Bulucea a fost General Manager al Salient Romania, unul dintre cei mai mari producatori din Romania de PC-uri la acea vreme. Dan Bulucea detine un Executive MBA si este licentiat in Informatica.

Head of SEO and Business Development BLUECLAW MEDIA

Gary R. Beal

Head of SEO and Business Development BLUECLAW MEDIA

Gary R. Beal, Head of Search la Blueclaw Media UK, are peste 15 ani de experienta in SEO.
A studiat la Ohio State University din SUA si detine o diploma de master in Biometrie si Statistica. Este specializat in SEO pentru piete foarte competitive, mai ales in domeniul jocurilor, datingului, turismului, asigurarilor si financiar.
A sustinut prezentari si workshop-uri la zeci de conferinte precum SES, SMX, PAC, AAC, EIG, G2E, AIG, GPWA, CAC si Conferinta A4UExpo in Statele Unite, Africa Orientul Mijlociu si Europa
Gary este autorul mai multor articole de specialitate pentru publicatii de marketing online.
Gary este specializat in Search, Pay Per Click, Affiliate Management si Email Marketing. A lucrat multi ani in Affiliate marketing pentru Online Gaming, Banking si Finance, Asigurari, Turism si Investitii.
Specialistii din online il cunosc sub numele GaryTheScubaGuy si Topul celor 12 Sfaturi SEO.

Co-founder Skive

Sean Singleton

Co-founder Skive

Sean este Group Managing Partner si co-fondator al agentiei londoneze, Skive. Skive este una dintre agentiile cu cea mai mare crestere in UK lucrand pentru  clienti ca L’Oreal, London Fashion Week, Kit Kat, Dunhill, Microsoft si Lotus. Sean vorbeste cu regularitate la conferinte de newmedia fiind pasionat de social media.

De asemenea el este un oaspete obisnuit al The Spurs podcast  si  tine blogul Bloke To Buddha .

Developer Evangelist, Microsoft Romania

Petru Jucovschi

Developer Evangelist, Microsoft Romania

Petru este Developer Evangelist la Microsoft, obiectivul sau fiind acela de a dezvolta relatiile dintre Microsoft si designerii si dezvoltatorii din Romania. Anterior Microsoft, Petru a lucrat pentru Gemini CAD unde s-a ocupat de dezvoltarea solutiei CAD pentru industria textile. Dupa implementarea solutiilor CAD Petru a contribuit la furnizarea unor servicii Enterprise Level Systems eficiente si usor masurabile catre Banci europene, institutii financiare, provideri de internet, Guvern si Departamente de Educatie.

CTO, Yonder

Mihai Nadas

CTO, Yonder

Mihai si-a descoperit pasiunea pentru calculatoare la o varsta frageda, invatand ABC-ul computerelor la 10 ani. A absolvit Facultatea de Calculatoarea de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj si are un master in AI. A castigat de 2 ori consecutiv Imagine Cup Software Design National Finals, reprezentand Romania in 2007 la WW Finals in Seoul, Coreea de Sud, a fost cofondator al unui start-up pe care l-a vandut ulterior.A inceput sa lucreze la 18 ani la o companie de software ca si NET Developer. In prezent este CTO la Yonder.

Territory Sales Manager Central Europe, Magento

Bas Nawijn

Territory Sales Manager Central Europe, Magento

Din păcate acest articol este disponibil doar în English.

Daedalus Group Founder

Daniel Enescu

Daedalus Group Founder

Cu un background complex de inginerie (Aeronave), economic (Relatii economice internationale) si de afaceri (MBA), Daniel Enescu este fondatorul Grupului Daedalus – format din 4 companii care acopera intregul spectru de servicii de informatii de afaceri. De peste 15 ani Daniel lucreaza in diverse proiecte de cerecetare strategica pentru firme multimationale si e implicat in diverse proiecte care vizeaza sprijinirea antreprenoriatului si imbunatatirea sistemului educational in Romania. A predat mai multi ani cursul de Marketing Research la Programul MBA Romano-Canadian. Este Presedinte al SORMA – Societatea Romana de Marketing si Cercetarea Opiniei Publice.

Director General, Romania Visa Europe

Catalin Cretu

Director General, Romania Visa Europe

Catalin Cretu detine o solida expertiza in managementul proiectelor financiare, in special dupa o experienta de trei ani cu HSBC Bank USA din New York, fiind specializat in proiectele de retail. Detine experienta atat in mediul back-office, cat si front-office, palmaresul sau profesional incluzand managementul unei largi diversitati de initiative de business, de la crearea de unitati de business, pana la crearea de noi produse si canalele de distributie.

Catalin Cretu a obtinut un doctorat in Relatii Internationale la New York University, precum si un M.A. in Afaceri Internationale, la School of International and Public Affairs, Columbia University. Anterior a absolvit Facultatea de Mecanica a Institutului Politehnic Bucuresti, in anul 1992.

CEO, SimPlus

Dan Boabes

CEO, SimPlus

Dan are o experienta de peste 17 ani in Telecomunicatii si 10 ani in Comunicatii Mobile.
A fondat primul furnizor de solutii SMS din Romania (SimPlus, 2002 – www.simplus.ro), al doilea furnizor alternativ de telefonie (ParlaTel – 2003),  o companie de transfer de bani (2004), a construit statii TV complet automatizate (PartyTv – 2007).
SimPlus este lider de piata in domeniul platilor folosind telefonul mobil (SMS cu suprataxa, microplati) si unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de mobile marketing (campanii SMS, coduri de discount, concursuri/tombole, mobisite-uri, aplicatii smartphone etc).
Dan este un antreprenor inovator, construieste afaceri de la zero utilizand cele mai avansate tehnologii.
A absolvit un program Executive MBA si este licentiat in Electronica si Telecomunicatii.

CEO, co-Fondator Travelplanet24 Group

Philipp Brinkmann

CEO, co-Fondator Travelplanet24 Group

Philipp Brinkmann este CEO si co-fondator alTravelplanet24 S.A.  Compania ofera servicii de turism din 2005 printr-un sistem de rezervari online si aplicatii web innovative.
Philipp a absolvit International Business Administration Business School in Munchen (Germania) in 2005. Are experienta de lucru in mediul corporatist international lucrand pentru companii  ca Merrill Lynch in New York, USP Consulting si Capeo AG in Munchen.
Phillipp a fost si keynote speaker la prima editie IFITT (Federatia Internationala de IT in Turism), eveniment ce a avut loc in Atena in Septembrie 2011.
Obiectivul sau este de a facilita accesul clientilor sai la servicii de turism prin intermediul rezervarilor online, oferindu-le acestora o experienta placuta si memorabilia.

Managing Partner InternetCorp

Mihai Seceleanu

Managing Partner InternetCorp

A fondat in 2004 publisher-ul online InternetCorp, editorul Wall-Street.ro si Kudika.ro, ale carui operatiuni le conduce si in prezent. In 2011 activitatea sa s-a concentrat mai mult pe Kuponiada.ro – unul dintre site-urile  romanesti de reduceri colective aflate  in top la momentul de fata.
Anterior, a fost implicat in voluntariat in cadrul VIP – Voluntari pentru Idei si Proiecte si a lucrat in domeniul consultantei.

Owner&Consultant SiteAudit

Liviu Taloi

Owner&Consultant SiteAudit

Are o experienta de peste 15 ani in marketing online si de 10 ani in comertul online romanesc, fiind, printre altele, PR Manager la eMAG.

In 2005, Taloi a fondat compania de consultanta Web Audit specializata in ecommerce si evaluari de site-uri.

Impreuna cu Andrei Radu, Liviu Taloi a dezvoltat metodologia si a organizat testele de usability pentru Gala Premiilor eCommerce (GPeC) inca din 2007.

In ultimii ani, Liviu Taloi a oferit consultanta de specialitate la mai mult de 20 de magazine online romanesti. Multe dintre acestea sunt acum lideri de piata in nisa lor. In afara de consultanta si testele de usability, Taloi este de asemenea speaker la conferinte si seminarii in special dedicate comertului electronic.

Scrie articole si analize de piata pentru publicatii online si reviste tiparite. In 2008 a fost trainerul care a lansat primul curs de comert electronic, numit “iSell”, si de asemenea a lansat o serie de 7 seminarii online – webinarii – dedicate problemelor uzuale ale magazinelor online numit “WebSell”.

Taloi a fost in echipa care a lucrat la Studiul National pentru E-Commerce cerut de ANCOM in Octombrie 2008 ca si in echipa care a elaborat Studiul E-Commerce din Romania din 2006 cerut de catre MCTI. Ultima implicare in acest tip de sondaje a fost la finalul anului 2010 cand impreuna cu organizatorii Galei Premiilor eCommerce a elaborat a doua editie a Studiului National pentru eCommerce

 

Gala Premiilor eCommerce

Andrei Radu

Gala Premiilor eCommerce

Andrei Radu este, de 6 ani, organizatorul celui mai important eveniment de comert electronic din Romania – Gala Premiilor eCommerce (GPeC) si unul din initiatorii Programului National pentru Certificarea Magazinelor Online – TRUSTED.ro, alaturi de Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

Impreuna cu Liviu Taloi, Andrei a organizat singurele teste de usability din Romania, devenind specialist in uzabilitate si optimizarea conversiilor. A scris peste 150 de articole despre comertul electronic, a observat, analizat si comparat peste 300 de magazine online in decursul celor 6 ani de GPeC si a fost coordonatorul echipei de proiect pentru doua studii de piata la nivel national (in 2008, la solicitarea ANCOM si in 2010, impreuna cu SiteAudit si Legi-Internet).

Andrei Radu ofera consultanta de specialitate in e-commerce si a fost invitat ca speaker si trainer la numeroase conferinte si workshopuri de profil.

Partner, 3TS Capital Partners

Mihai Sfintescu

Partner, 3TS Capital Partners

Din păcate acest articol este disponibil doar în English.

CEO, Neogen

Calin Fusu

CEO, Neogen

La 16 ani era student la ASE, iar la 26 de ani in 2000 a infiintat Rogenerator devenita Neogen, o companie de internet care acum valoreaza zeci de milioane de euro. Tot in 2000 a lansat www.bestjobs.ro, cel mai puternic instrument de gestionare a carierei si recrutare online din Romania.
Astazi, compania Neogen este prezenta pe pietele din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Serbia cu site-uri specializate de social networking, job-uri si direct marketing online.
In urma unei tranzactii, in 2007, prin care 27% din acțiunile companiei au fost achiziționate de catre fondul american de investitii „Tiger Global Management” si fondul olandez „Wouwer”, Calin a fost desemnat de catre revista „Forbes” unul dintre cei 500 milionari din Romania.
In 2010 a infiintat Zumzi, un site de reduceri collective ce a devenit in scurt timp lider detasat in Serbia (60% din piata) si in Moldova (90% din piata) si are o cota importanta in Romania si Bulgaria.

Director Comercial, DPD Romania

Alin Gherman

Alin Gherman este director comercial al DPD Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de curierat. Cu o experienta de peste 13 ani in sectoare de business importante – financial, marketing, vanzari, Alin Gherman a ocupat, de-a lungul timpului, pozitii-cheie in companii ca Procter & Gamble, Holdmann Romania sau DHL International Romania.

Licentiat al Academiei de Studii Economice Bucuresti, sectiunea Finante si absolvent ca sef de promotie al programul de EMBA Asebuss & Kennesaw State University, Alin si-a inceput cariera in 1998, ca Telesales Executive in cadrul DHL International Romania.

In 2000, s-a alaturat echipei P&G Romania, pe pozitia de Key Account Manager al diviziei de vanzari din Bucuresti. Anul urmator, in 2001, a fost promovat ca Account Manager in International Ac-counts Team, responsabil de relatia cu clientii internationali de top ai P&G Romania.

In 2003, a urmat o noua provocare pentru Alin Gherman: s-a alaturat echipei P&G Professional (divizia „away from home“ a P&G) in calitate de manager. In 2004 a fost promovat ca P&G Professional Manager Balkans, responsabil de business-ul P&G Professional in 7 tari din regiune, urmand ca in 2007 sa preia conducerea intregii divizii P&G Professional din regiune, in calitate de Central Europe Manager.

Inainte de a se alatura echipei DPD Romania, in 2009, Alin Gherman a coordonat diviziile de vanzari si achizitii ale Holdmann Romania si a fost general manager al agentiei full-service de publici-tate Babel Communication.

Incepand cu mai 2009, detine functia de director comercial al DPD Romania, companie parte a grupului DPD International, al doilea cel mai mare curier express din Europa. In 2 ani consecutivi alaturi DPD Romania, Alin Gherman a reusit sa bifeze o crestere a cifrei de afaceri cu mult peste media pietei si profit peste asteptari.

Alin Gherman este, in acelasi timp, trainer certificat si lector al Exec-Edu, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania.

Founder CautaReduceri.ro

Matei Pavel

Founder CautaReduceri.ro

Cu un background de web developer, Matei a devenit la numai 23 de ani un antreprenor de succes in online-ul romanesc.
El este fondator-ul Konkurs.ro – portal de concursuri și promoții, CautaReduceri.ro – primul și cel mai mare agregator de reduceri colective si co-fondator TrageriLaSorti.ro – singura platforma din Romania prin care poti efectua corect si transparent extragerile la concursuri.

Business Development/Head of e-commerce/telco Google

Bogdana Butnar

Business Development/Head of e-commerce/telco Google

Marketing Online Consultant

Cristian Ignat

Marketing Online Consultant

Cristian Ignat este unul dintre cei mai cunoscuti specialisti Google Adwords din Romania. Este certificat Google Adwords si Google Analytics si a luat diploma de master in PPC la MarketMotive unde i-a avut ca si mentori pe David Szetela, Avinash Kaushik si Bryan Eisenberg. A gestionat peste 1 milion de lire pe piata din Marea Britanie, iar in Romania in portofoliul de clienti se numara UNICEF, 2Parale, Forever Living Products, MiniPrix, Dent Estet.

www.cristianignat.ro


CEO 2Parale

Dorin Boerescu

CEO 2Parale

A activat in domeniul publicitatii mai bine de 14 ani, lucrand pentru clienti din auto, asigurari/banking, farmaceutice, MLM, publishing, telecom si multe alte domenii.

In 1997 a fondat Speed Promotion (in prezent Godmother) – agentie independenta de publicitate, pe care a condus-o de la o cifra de afaceri de 50.000 dolari in 1998 la peste 1 milion de euro în 2007. Ulterior a lansat tipografia digitala Agrafa, agentia online Hyperactive si Bakemono – online publishing&development. In 2008, firmele lansate de el au avut o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro. Din decembrie 2009 este CEO 2Parale – prima platforma de marketing afiliat din Romania.

A considerat intotdeauna ca publicitatea are ca scop principal cresterea vanzarilor clientilor si si-a bazat activitatea pe acest crez.

www.dorinboerescu.ro
@boerescu

Owner&Consultant The Connector Partener Eventive

Cristian Manafu

Owner&Consultant The Connector Partener Eventive

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media.

Din noiembrie 2006, Cristian este Managing Partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri. In 2007, a co-fondat Eventive, firma de management si logistica pentru evenimente de companie. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare. De cinci ani scrie aproape zilnic pe www.manafu.ro, blog personal ce acopera subiecte din social media, internet, marketing, tehnologie etc.

www.manafu.ro
@manafu

eCommerce Manager, METRO Cash&Carry Romania

Cosmin Costea

eCommerce Manager, METRO Cash&Carry Romania

Incepand cu 2010 Cosmin se ocupa de dezvoltarea business-ului online la Metro Cash&Carry Romania, Romania fiind de altfel si prima tara unde Metro Cash & Carry International a lansat conceptul de eCommerce multichannel business.

In aceasta pozitie obiectivul lui Cosmin este sa duplice modelul de success al Metro din offline in online si sa-l faca lider pe piata de comert online. Misiunea sa este sa conduca business-ul ecommerce si sa implementeze  si dezvolte strategia corporatiei in concordanta cu obiectivele de business locale.

De formatie inginer de calculatoare, Cosmin are mai mult de 10 ani experienta in managementul activitatilor de vanzari, marketing, IT, distributie si dezvolatarea business-urilor online. In ultimii 3 ani  s-a focusat cu precadere pe activitatile de comert online.

Managing Partner The Geeks

Costin Radu

Managing Partner The Geeks

Din 2010 Costin Radu este Managing Partner la The Geeks, compania interactiva a grupului Leo Burnett

Are o experienta de aproape 10 ani in industria comunicarii detinand functii de conducere in unele dintre cele mai importante agentii de comunicare si marketing din Romania.

Costin Radu a fost Managing Director la agentia Biblos ( al carei co-fondator este), Copywritter pentru Sister&Co, strategic Planner pentru Leo Burnett& Target, si Managing Director al Blue Idea care detine IQads si Smark.

Costin Radu a lucrat strategie de comunicare/creatie pentru marci ale Procter&Gamble, Interbrew, Nestle, BrauUnion, Telemobil, obtinand premii la festivaluri precum Euro-Effie, Effie, Ad’Or sau Internetics

Implicat in activitatea academica, Costin Radu este cadru didactic asociat la masterul de publicitate și reclamă de la SNSPA, fiind, de asemenea, trainer in cadrul editiilor inaugurale Leo Academy. Este, totodata, membru fondator la Account Planning Group România (APG) și fondator al planning.ro, primul portal dedicat strategic planning-ului din Romania.

Product Specialist, Google Romania

Norbert Simionescu

Product Specialist, Google Romania

Norbert lucreaza de peste 3 ani pentru Google, ocupand diferite pozitii, Account Associate, Account Strategist si Product Specialist, cu  focus pe clientii din Germania, Austria si Elvetia.
De mai bine de un an face parte din echipa Google Romania, ocupand pozitia de Product Specialist. Din aceasta pozitie sprijina atat echipa locala Google cat si clientii Google Romania in tot ceea ce inseamna product knowledge, training-uri si strategii de online advertising.

Director Executiv, Fundatia Post-Privatizare

Péter Barta

Director Executiv, Fundatia Post-Privatizare

Péter Barta este consultant cu o vasta experienta in management, in special in domeniul managementului de proiect, experienta acumulata pe parcursul a treisprezece ani de activitate in sectorul profit şi cel non-profit. A fost colaborator al unor institutii precum Consiliul Europei sau Fundatia “Academy for Educational Development” şi Development Alternative Inc..

Dupa implicarea sa in cateva programe europene, colaborarea cu mai multe companii din Statele Unite ale Americii si coordonarea reorganizarii SMURD, atentia sa s-a indreptat asupra mediului de afaceri. A inceput sa se dedice antreprenoriatului, si in momentul de fata este Directorul Executiv al Fundatiei Post-Privatizare (cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania).

In tot acest timp, ca si antreprenor si angel investor, a investit in multe proiecte de succes si a participat, in calitate de membru a juriului, la numeroase competitii dedicate startup-urilor. Este membru in board-ul VentureConnect, o initiativa ce doreste sa sporeasca interactiunea intre investitori si antreprenori, precum si in alte cateva board-uri a unor institutii financiare din Romania.

Fondator TinaR

Rares Jianu

Fondator TinaR

Munceste, de la 20 de ani, la cel mai puternic brand romanesc de moda pentru femei. In 2012 ii sarbatoreste majoratul. Crede ca hainele brandului pe care-l gestioneaza se asorteaza cel mai bine cu zambetele romancelor!

Intr-o “felie” de shopping în care lupta se da cu gigantii modei mass-market, atu-urile prin care TinaR continua sa le cucereasca in fiecare sezon pe fashioniste sunt produsele foarte bine lucrate, preturile corecte si converstia buna.

Marketing Manager, Hostway Romania

Ioana Hreninciuc

Marketing Manager, Hostway Romania

In ultimii 2 ani, Ioana a coordonat activitatile de brand si online marketing ale Hostway Romania. In acest timp, vanzarile online au crescut de la a reprezenta 5% din cifra de afaceri a companiei pana la 25%, iar Hostway a devenit lider de piata in segmentul hosting. Anterior, Ioana a lucrat timp de 6 ani in agentii de publicitate, pentru branduri ca L’Oreal Romania, Epson, ING si Polaris.

Director General, Matrix Business Consulting

Zoltán SOMODI

Director General, Matrix Business Consulting

Zoltán Somodi este Director General la firma de consultanta Matrix Business Consulting. Compania are ca scop dezvoltarea de proiecte finantate din fonduri europene si nationale, pentru institutii publice si IMM-uri.

Inainte de actuala pozitie, Zoltán Somodi a ocupat functia de Secretar de Stat pentru Tehnologia Informatiei, in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

Pana in 2007, Zoltán Somodi a fost Manager Operațional in proiectul “Economia bazata pe cunoastere” din cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informației, responsabilitatea sa principala fiind sa stabileasca legătura intre diferitele componente ale proiectului, precum: e-guvernare, e-business, e-learning. S-a alăturat echipei din minister in februarie 2005 ca si consilier personal al ministrului.

Pana in 2005, a lucrat ca asistent universitar in cadrul Universitătii Tehnice din Cluj-Napoca, domeniile sale principale fiind programarea calculatoarelor si sisteme de operare..

Zoltán Somodi a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca in 2001, fiind licentiat in Ingineria calculatoarelor.

Co-founder Adulmec.ro

Stephen Jones

Co-founder Adulmec.ro

Stephen este Co-fondator al Adulmec.ro, unul dintre cele mai importante agregatoare de reduceri din Romania. Adulmec a creat si ghidul online Urbo.ro si site-ul de reduceri colective DealFever.ro
Anterior Adulmec.ro, Stephen a lucrat in Tehnologie, Media si Telecomunicatii in cadrul grupului Warburg Pincus, companie cu capital privat, lider de piata si in Fuziuni si achizitii la Credit Suisse in New York.

Account Manager, White Image

Cristina Dinu

Account Manager, White Image

Ocupa pozitia de Acount Manager la White Image, companie specializata in email marketing, pozitie care ii ofera implicarea in comunicarea electronica a unor branduri, precum:  Porsche Romania, Erste, Renault, Pagini Aurii, dar si analiza rezultatelor pentru retaileri, precum: eMag, Altex sau Flanco.
Anterior, a acumulat o experienta de 2 ani in vanzari si 5 ani in marketing, coordonand activitatea de marketing direct pentru clienti, precum: Henkel, Rehau, Knauf Gips, Piritex, Tegola, Roca, Wienerberger.

 • 2parale
 • Microsoft logo black
 • http://www.3suisses.ro/?gclid=CJil7KK06K0CFce-zAodeX3e3w
 • http://www.dpd.com/ro/
 • http://agrafa.ro/
 • http://www.postprivatizare.ro/romana/
 • http://www.hostway.ro/
 • http://www.godmother.ro
 • http://www.reea.net
 • http://www.tripsta.ro/bilete-de-avion?gclid=CO_Q6e_7la0CFYa-zAodonnCnQ
 • http://www.visa.ro/ro.aspx
 • http://www.simplus.ro
 • http://www.facebook.com/24FUN
 • http://www.9am.ro/
 • http://shop.adevarul.ro/
 • http://arhipelago.ro/
 • http://www.iab-romania.ro/
 • http://www.avocatnet.ro
 • http://www.bestjobs.ro
 • http://www.business24.ro/
 • http://www.capitalul.ro/
 • http://www.finantare.ro/
 • http://www.gpec.ro/
 • http://www.hit.ro/
 • http://informmedia.ro/
 • http://www.kissfm.ro/
 • http://www.ligaac.ro/
 • http://moneyexpress.money.ro/
 • http://www.money.ro/
 • http://www.realitatea.net/
 • http://www.retail-fmcg.ro/
 • http://biz.shopmania.ro
 • http://www.smark.ro/
 • http://www.trafic.ro
 • http://www.wall-street.ro/
 • http://www.ziare.com/